Bestellen en leveren

1. Verzender

Woon je in Nederland? Dan ontvang je jouw bestelling met een traceerbaar brievenbuspakket van Post NL. Hiermee kun je direct kijken waar jouw bestelling zich bevindt. Woon je in België? Dan versturen wij je bestelling middels een traceerbaar brievenbuspakket van DHL. Je hoeft dus nooit thuis te blijven voor jouw bestelling!

2. Uiterlijke besteltijdstip en verwerkingstijd

Wanneer je jouw bestelling op een werkdag voor 12:00 uur plaatst verzenden wij deze nog diezelfde dag verzonden. Heb je jouw bestelling in het weekend of op een feestdagen geplaatst? Dan verzenden wij direct de eerstvolgende werkdag. Wanneer je pakket verzonden is ontvang je automatisch een verzendbevestiging met track & trace per e-mail.

3. Bezorgduur

Zodra we jouw pakket verstuurd hebben krijg je een mail met de track&trace link waar je je bestelling kunt volgen. De meeste pakketten zijn er de volgende dag. Dit is afhankelijk van de drukte bij de vervoerder. Houd daarom de track&trace link goed bij de hand.

4. Verzendtarieven

Voor verzending binnen Nederland brengen wij voor 1 mondkapje een verzendtarief van €3,95 euro in rekening. Bestel je meer? Dan zijn de verzendkosten gratis! Verzending naar België kost €6,50 euro.

Lees ook de informatie over het ruilen en retour sturen van onze producten.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.